Από    
Έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό προϊόντων σε αυτή την κατηγορία
Αφαίρεση
placeholder
Σύγκριση μοντέλων

Στη DELTA DOMESTIC APPLIANCES A.E. σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που μας εμπιστεύεστε.

Με την παρούσα Πολιτική Προστασίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τους σκοπούς και τα χαρακτηριστικά της επεξεργασίας μας, αλλά και για τα δικαιώματα σας και τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε αναφορικά με τη χρήση και την προστασία των δεδομένων σας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να επεξεργαζόμαστε και να προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας και τη σχετική νομοθεσία, όπως ισχύει κάθε φορά.

 

 

Τι κατηγορίες δεδομένων συλλέγουμε

Η DELTA DOMESTIC APPLIANCES A.E. επεξεργάζεται τις παρακάτω κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:

  • προσωπικά στοιχεία: όνομα, επώνυμο

  • στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο επικοινωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση (email)

  • κάθε είδους προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μοιράζεστε μαζί μας με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία μας και την αποτελεσματικότερη ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών σας

 

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Η DELTA DOMESTIC APPLIANCES A.E. συλλέγει τα δεδομένα σας απευθείας από εσάς, μέσω των καταχωρίσεων που πραγματοποιείτε στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

 

Σκοπός επεξεργασίας

Στη DELTA DOMESTIC APPLIANCES A.E. χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε αποκλειστικά για την εκπλήρωση των παρακάτω σκοπών:

  • για να επικοινωνούμε μαζί σας άμεσα και εύκολα και να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

  • για να διαμορφώνουμε, μέσω των πληροφοριών που μας παρέχετε, μία πληρέστερη εικόνα για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, ώστε να μπορούμε να τις εξυπηρετήσουμε καλύτερα

  • για ενημερωτικούς ή/και διαφημιστικούς σκοπούς, εφόσον έχουμε εξασφαλίσει την σχετική συγκατάθεσή σας

 

 

Μέτρα και εγγυήσεις προστασίας της ασφάλειας των δεδομένων σας

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων που τυγχάνουν επεξεργασίας.

Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχουν μόνο τα μέλη του προσωπικού μας, τα οποία δεσμεύονται βάσει εμπιστευτικού εχεμύθειας να σέβονται και να διασφαλίζουν το απόρρητο των δεδομένων σας.

Σε κάθε περίπτωση, αποτρέπουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ενώ δεν γνωστοποιούμε ούτε μεταβιβάζουμε τα δεδομένα σας σε κανένα τρίτο πρόσωπο εκτός της DELTA DOMESTIC APPLIANCES A.E. παρά μόνο στο πλαίσιο των συμβατικών μας σχέσεων με τους συνεργάτες μας και για την εκπλήρωση συγκεκριμένων σκοπών. Σε κάθε περίπτωση,φροντίζουμε, ώστε όλοι οι συνεργάτες μας, με τους οποίους ενδεχομένως μοιραζόμαστε κατηγορίες δεδομένων σας, να συμμορφώνονται με την σχετική με την προστασία των δεδομένων νομοθεσία και να λαμβάνουν, με τη σειρά τους, όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων σας.

Δεν χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για ενημερωτικούς, διαφημιστικούς ή οποιουδήποτε άλλου είδους σκοπούς που δεν περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας χωρίς την έγκυρη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλείτε ελεύθερα ανά πάσα στιγμή.

Διαγράφουμε τα δεδομένα σας πλήρως και οριστικά από τα φυσικά και ηλεκτρονικά μας αρχεία μετά το πέρας της συναλλακτικής μας σχέσης και, σε κάθε περίπτωση, εντός 30 ημερών από την υποβολή σχετικού αιτήματος εκ μέρους σας.

 

Δικαιώματα

Έχετε τα παρακάτω δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα σας που επεξεργαζόμαστε. Μπορείτε:

  • να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά το είδος της επεξεργασίας που υφίστανται τα δεδομένα σας από εμάς και να έχετε πρόσβαση σε αυτά

  • να ζητήσετε διορθώσουμε ή επικαιροποιήσουμε τα δεδομένα σας σε περίπτωση που είναι ανακριβή ή ελλιπή

  • να ζητήσετε την πλήρη και οριστική διαγραφή των δεδομένων σας από τα αρχεία μας

  • να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που θέτει η σχετική νομοθεσία

  • να ζητήσετε αντίγραφο του συνόλου ή μέρους των δεδομένων σας σε κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από τα μηχανήματα μορφή

 

Δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας δωρεάν το συντομότερο δυνατό και, σε κάθε περίπτωση, εντός 30 ημερών από την υποβολή τους.

Μπορείτε, επίσης, να απευθύνετε τυχόν παράπονα και ανησυχίες σας σχετικά με τη χρήση και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr ).

 

Επικοινωνία

Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας, αλλά και να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία ή παράπονο σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ακολουθούμε, μπορείτε επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gedsa.gr.

 

 

Πολιτική cookies

Η ιστοσελίδα μας αποδέχεται την λειτουργία των παρακάτω κατηγοριών cookies προς εκπλήρωση των αναφερόμενων σκοπών.

  • Λειτουργικά cookies: Τα cookies αυτής της κατηγορίας είναι απολύτως απαραίτητα για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας. Τα εν λόγω αρχεία είναι προσωρινά και διαγράφονται με τον τερματισμό του προγράμματος περιήγησης. Μόλις επισκεφτείτε εκ νέου την ιστοσελίδα μας, αυτή δεν θα σας αναγνωρίσει.

  • Cookies προτίμησης: Τα cookies αυτής της κατηγορίας εντοπίζουν και θυμούνται τις προτιμήσεις των επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ενισχύουν τη χρηστικότητα της ιστοσελίδας και αποθηκεύονται για ένα μήνα.

  • Cookies εκτέλεσης: Τα cookies αυτής της κατηγορίας εντοπίζουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας κατά την περιήγησή τους σε αυτή. Οι πληροφορίες που λαμβάνουν είναι ανώνυμες και μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας με απώτερο σκοπό να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.

  • Cookies διαφήμισης: Τα cookies αυτής της κατηγορίας προωθούν τη διαφήμιση των προϊόντων μας και δημιουργούν προσωποποιημένες διαφημίσεις για τους επισκέπτες της σελίδας μας.

 

 

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας ενδέχεται να τροποποιηθεί στο μέλλον. Κάθε αλλαγή ή προσθήκη σε αυτή θα αναρτάται στην ιστοσελίδα μας, ώστε να είστε πάντοτε ενημερωμένοι για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα δεδομένα σας. Καμία τροποποίηση της πολιτικής μας δεν θα εφαρμοστεί πριν τη σχετική ανάρτηση και ενημέρωσή σας.

Γίνετε μέλος της κοινότητας toyotomi

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Ακολούθησέ μας

Ακολούθησέ μας στα social media και διάβασε τα νέα του blog μας. Μοιράσου τις εμπειρίες σου μαζί μας.

Top