Ο χειμώνας έφτασε στην πόρτα μας και δεν θα του ανοίξουμε χωρίς τους δυνατούς μας συμμάχους απέναντι στο κρύο. Αν η λύση στη θέρμανση είναι ο κλιματισμός, μπορούμε να την κάνουμε ακόμα πιο αποτελεσματική, επιλέγοντας για το σπίτι μας την απόλυτη συμμαχία, αφυγραντήρα με κλιματιστικό. Ο αφυγραντήρας καταπολεμά την υγρασία δημιουργώντας ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον, ενώ ο συνδυασμός του με ένα κλιματιστικό νέας γενιάς, συμβάλλει στην αποδοτικότερη θέρμανση, αλλά και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Για προστασία από ακραία χαμηλές θερμοκρασίες και απρόσκοπτη λειτουργεία ακόμα και στους -25°C.

Πως Μπορώ Να Πετύχω
Καλύτερη Εξοικονόμηση Ενέργειας;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Θέστε σε λειτουργία τον αφυγραντήρα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας για να διατηρούνται τα σωστά επίπεδα υγρασίας στον χώρο 45% - 55%.

Η κατανάλωση ρεύματος του αφυγραντήρα είναι πολύ χαμηλή όσο 2 λαμπτήρες των 150W, άρα μπορεί να δικαιολογήσει τη συνεχόμενη χρήση του.

Ανακαλύψτε τη διαφορά στη θερμοκρασία με και χωρίς τη χρήση του αφυγραντήρα με το παρακάτω παράδειγμα.

Αν η θερμοκρασία είναι στους 19oC και το επίπεδο υγρασίας είναι υψηλό στο 65%, το ανθρώπινο σώμα αισθάνεται κρύο και χρειάζεται να ανεβάσουμε τον θερμοστάτη στους 24oC ή 25oC για να αισθανθούμε άνετα, άρα καταναλώνουμε και περισσότερη ενέργεια. Aν όμως η θερμοκρασία είναι 19oC αλλά το επίπεδο υγρασίας είναι 55%, το σώμα μας αισθάνεται πιο ζεστά και δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε τον θερμοστάτη πάνω από 19oC-21oC.

Χρησιμοποιείστε τον Αφυγραντήρα ιδανικά σε ώρες απουσίας σας είτε μέσω χρονοπρογραμμάτων είτε μέσω απομακρυσμένου ελέγχου προκειμένου να διατηρήσετε τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας στον χώρο σας.

Έτσι το κλιματιστικό σας δεν θα χρειαστεί να εργαστεί σε λειτουργία Αφύγρανσης εις βάρος της θερμικής άνεσης, τα επίπεδα θορύβου θα είναι επίσης χαμηλότερα αφού θα εργάζεται μόνο το κλιματιστικό και θα εξοικονομήσετε στην κατανάλωση λειτουργίας του καθώς πλέον δεν θα χρειαστεί να θερμάνετε την περιεχόμενη υγρασία σε αυτόν!

Ποιες είναι οι βασικές λειτουργίες
Ενός αφυγραντήρα Toyotomi

Αποστείρωση Αέρα UV

Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο πως το υπεριώδες φως UV έχει τη σωστή ποσότητα ενέργειας η οποία της επιτρέπει να σπάει τη μοριακή δομή των μικροοργανισμών. Οι μικροοργανισμοί όπως οι ιοί, τα μικρόβια, τα βακτήρια, οι μύκητες κ.λπ. περνούν από την υπεριώδη ακτινοβολία, εξουδετερώνεται ο πυρήνας τους σε κυτταρικό και γενετικό επίπεδο και καταστρέφονται. Έτσι απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος και νιώθετε ευεξία.

Ανεξάρτητη Λειτουργία Καθαρισμού του Αέρα

Τώρα και ο αέρας που αναπνέετε είναι «tailor made». Γιατί εσείς θέλετε να απολαμβάνετε καθαρό αέρα στον χώρο σας, εμείς σας δίνουμε τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής με δυνατότητα να επιλέξετε τη λειτουργία της με βάση τις δικές σας πραγματικές ανάγκες, αλλά και του χώρου που ζείτε!

Ενισχυμένο Φίλτρο 2 σε 1

Το φίλτρο HEPA, φιλτράρει πολύ αποτελεσματικά τον αέρα, διατηρώντας το μεγάλο πλεονέκτημα να παγιδεύει διάφορους βλαβερούς για την υγεία μας μικροοργανισμούς και σωματίδια, που δεν φαίνονται με το μάτι, χωρίς να επιτρέπει να επανέρχονται στην ατμόσφαιρα. To φίλτρο Active Carbon δρα κατά των δυσάρεστων οσμών που επικρατούν στον χώρο προσφέροντάς σας καθαρό και υγιεινό αέρα.

Ιονιστής

Ο αφυγραντήρας Toyotomi μέσω του Ιονιστή που διαθέτει παρέχει αντιβακτηριδιακή δράση, καταπολεμά αποτελεσματικά τη ρύπανση και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας στον χώρο μας αίσθηση ευεξίας και αναζωογονητικής ενέργειας κάθε ώρα της ημέρας!

Τεχνολογική Υπεροχή
Προς όφελος σας!

Λειτουργία WiFi (Προεγκατεστημένο)

Θέλετε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας ακόμα κι όταν δεν βρίσκεστε εκεί; Με τη δύναμη της τεχνολογίας μπορείτε να δημιουργήσετε ιδανικές συνθήκες από όπου κι αν βρίσκεστε. Απλά ενεργοποιήστε τον αφυγραντήρα σας από απόσταση, με την ευκολία του tablet ή του smartphone σας, χάρη στη λειτουργία WiFi που διαθέτει.

Αισθητήρας Ποιότητας Αέρα PM2.5

Ο αισθητήρας υψηλής τεχνολογίας PM2.5 μπορεί και διαβάζει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα στο χώρο ανά πάσα στιγμή. Μέσω τριών διαφορετικών χρωματικών ενδείξεων (πράσινο - καλή ποιότητα, κίτρινο - μέτρια ποιότητα, κόκκινο - κακή ποιότητα) σας ενημερώνει άμεσα και εύκολα για την ποιότητα του αέρα στο χώρο σας.

Θέλετε ευκολία και άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά θέλετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Λειτουργίες Άνεσης 24/7

Με τη λειτουργία Light μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις φωτεινές ενδείξεις, ενώ με τη λειτουργία Sound Control / Mute ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε αντίστοιχα τους ήχους εντολών, ώστε να έχετε την ησυχία σας σε όλη τη διάρκεια του πολύτιμου ύπνου σας! Πράσινο, Κίτρινο, Κόκκινο… οι τρεις σωματοφύλακες του αέρα που αναπνέετε.
Με τον αισθητήρα Ποιότητας Αέρα PM2.5 και μέσω της φωτεινής ένδειξης τριών χρωμάτων στην οθόνη, μπορείτε να αναγνωρίζετε εύκολα και γρήγορα την ποιότητα του αέρα, (καλή, μέτρια, κακή), ώστε να απολαμβάνετε πάντα καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Πως Θα Επιλέξω Τον Κατάλληλο ΑφυγραντήραΓια Τον Χώρο Μου;

Επειδή πολλά επηρεάζουν την απόδοση του αφυγραντήρα, δείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε ώστε να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει σε εσάς, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

Ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού μου.

Ποια είναι σωστή χωρητικότητα;

Ανάλογα με τη χρήση. Που θέλω να κάνει ο αφυγραντήρας.

Θα τον χρησιμοποιώ και σαν ιονιστή και σαν καθαριστή αέρα ή για το στέγνωμα των ρούχων;

Ανάλογα με τις απώλειες

που έχει το σπίτι μου. Τι μόνωση έχει; Eίναι ψηλοτάβανο; Έχει εξώστες;

Search
Close this search box.

Toyotomi

Υποστήριξη