Από   
Έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό προϊόντων σε αυτή την κατηγορία
Αφαίρεση
placeholder
Σύγκριση μοντέλων
placeholderΣειρά UMI Eco DC Inverter - UTN/UTG-21AP
Σειρά UMI Eco DC Inverter
UTN/UTG-21AP

Το νέο Toyotomi UMI eco είναι σχεδιασμένα με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο! Με γνώμονα την ανάγκη για την απόλυτη άνεση στο χώρο εντυπωσιάζει με τις έξυπνες λειτουργίες του και την τεχνολογία voice control! Ο ιονιστής, το ενισχυμένο τριπλό φίλτρο Hepa/Silver Ion/Biology sterilization, το φίλτρο Active Carbon και οι λειτουργίες αυτοκαθαρισμού Self Clean και Autoclean χαρίζουν στο χώρο απόλυτα καθαρή ατμόσφαιρα ενώ παράλληλα διασφαλίζονται υψηλές αποδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας.

Ενεργειακή κλάση ψύξης
A++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Μέσης Εποχής
A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμότερης Εποχής
A+++
Ονομαστική Απόδοση
21.000-24.000 btu/h
Χώρος κάλυψης (τμ)
41-50
Σειρά
UMI
Wi-Fi
ΝΑΙ
placeholder
placeholder 8oC-svg
placeholder
placeholder
placeholder Door Card Control-svg
placeholder Λειτουργία Voice Control-svg
placeholder
placeholder Έξυπνη Προσθέρμανση SP-svg
placeholder Έξυπνη Απόψυξη-svg
placeholder Λειτουργία Turbo-svg
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder TIMER
placeholder PRO_FILTRO
placeholder
placeholder Λειτουργία Έξυπνης Εκκίνησης (Smooth Start)-svg
placeholder
placeholder PERSIDAS
placeholder
placeholder TRIPLE_ACTION
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
Με μια ματιά
Λειτουργίες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Υποστήριξη
SmartClima
SmartClima

TOYOTOMI smartClima
Διαχειριστείτε παραπάνω από μια συσκευές από απόσταση, μέσω WiFi ή κεντρικού ενσύρματου χειριστηρίου και δημιουργήστε ένα έξυπνο κλίμα από απόσταση.

image-svg
image-svg

Λειτουργία θέρμανσης στους 8°C

Η λειτουργία αυτή είναι κατάλληλη για εξοχικές κατοικίες, όπου κατοικούνται το καλοκαίρι και καθόλου το χειμώνα. Η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει στη θέρμανση, με ρυθμισμένη θερμοκρασία 8°C. Με αυτόν τον τρόπο η συσκευή και οι σωληνώσεις του χώρου δεν παγώνουν, κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η θέρμανση στους 8°C θα εξοικονομήσει ενέργεια και θα μειώσει την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

memiamatia_banners
memiamatia_banners

Τεχνολογική Υπεροχή TOYOTOMI

Όλες οι σειρές κλιματισμού περιέχουν:

-WiFi (προεγκατεστημένο)

-Οικολογικό ψυκτικό υγρό R32

-Απόλυτο σύστημα καθαρισμού

Self_clean
Self_clean

Λειτουργία Self Clean

Αποτελεσματικός αυτοκαθαρισμός που αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και  βλαβερών μικροοργανισμών, χαρίζοντας καθαρό και φρέσκο αέρα στο χώρο μέσω της αποστείρωσης του εσωτερικού στοιχείου που πραγματοποιείται στους 55οC.

WiFi
WiFi

Λειτουργία Wi-Fi

Σας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε το κλιματιστικό σας μέσω του smartphone ή του tablet σας.

R32
R32

Ψυκτικό μέσο R32

Η ΤΟΥΟΤΟΜΙ, πιστή στην οδηγία EcoDesign για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, εντάσσει τη σειρά KURO στο R32. Το νέο αυτό απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό, ανακυκλώνεται εύκολα & επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Το R32 δε χρειάζεται ειδική εγκατάσταση, συμπληρώνεται άμεσα και απόλυτα καθώς δεν αποτελεί μείγμα και είναι απόλυτα ασφαλές σε περίπτωση διαρροής στο περιβάλλον.

VoiceControl
VoiceControl

Λειτουργία Voice Control

Ελέγξτε το κλιματιστικό σας χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας! Μιλήστε του και αυτό θα ανταποκριθεί στις εντολές σας μέσω των Voice assistants! Τώρα το κλιματιστικό σας είναι μέρος του smart home και η χρήση του γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!                    

SavingEnergy
SavingEnergy

Εξοικονόμηση ενέργειας

Το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία βάσει εργοστασιακής ρύθμισης, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

Επιπλέον Λειτουργίες
placeholder
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32
Η TOYOTOMI πιστή στην οδηγία ECO Design για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, χρησιμοποιεί το μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό R32 σε όλες τις σειρές οικιακού κλιματισμού. Είναι απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, ανακυκλώνεται εύκολα και επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
placeholder 8oC-svg
Λειτουργία 8oC στην θέρμανση

Σε περίπτωση που κάποιος λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η λειτουργία 8oC διασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και σταθερή θερμοκρασία 8oC στο δωμάτιο ώστε να μην παγώνει.

placeholder
Λειτουργία Energy Saving/Εξοικονόμησης ενέργειας
Το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία βάσει εργοστασιακής ρύθμισης έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
placeholder
Λειτουργία Hotel Menu

Με ειδικό προαιρετικό χειριστήριο, υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του εύρους της επιθυμητής θερμοκρασίας για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Ιδανική λειτουργία για ξενοδοχειακές λύσεις.

placeholder Door Card Control-svg
Λειτουργία Door Card Control

Δυνατότητα σύνδεσης με παγίδα πόρτας ή παραθύρου. Ιδανική λειτουργία για ξενοδοχειακές λύσεις.

placeholder Λειτουργία Voice Control-svg
Λειτουργία Voice Control

Έλεγχος του κλιματιστικού μέσω της λειτουργίας φωνητικών εντολών. Με το φωνητικό έλεγχο μετατρέπεται το φωνητικό σήμα σε γραπτό κείμενο, ώστε να μπορεί να αναγνωριστεί και να μετατραπεί σε φωνητική εντολή.

placeholder
Λειτουργία Wi-Fi (Προεγκατεστημένο)
Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία για να δημιουργήσετε στο χώρο σας τις ιδανικές συνθήκες από απόσταση !!! Επιλέξτε όποια στιγμή επιθυμείτε και από οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε την επιθυμητή λειτουργία και ενεργοποιήστε το κλιματιστικό σας εύκολα μέσω του κινητού ή tablet σας!!
placeholder Έξυπνη Προσθέρμανση SP-svg
Λειτουργία Έξυπνης προθέρμανσης “SP”

Με την λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης το κλιματιστικό ξεκινά να λειτουργεί στη θέρμανση με μία μικρή καθυστέρηση από 1 - 5 λεπτά για να θερμανθεί πρώτα ο χαλκοσωλήνας ώστε να μην βγει από το κλιματιστικό ψυχρός αέρας. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η εισαγωγή ψυχρού αέρα κατά το ξεκίνημα της λειτουργίας του κλιματιστικού, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται συνθήκες δυσφορίας στο χρήστη.

placeholder Έξυπνη Απόψυξη-svg
Έξυπνη λειτουργία Απόψυξης

Ο παραδοσιακός τρόπος απόψυξης λειτουργεί βάσει εργοστασιακού προγραμματισμένου χρόνου έναρξης. Έτσι η λειτουργία απόψυξης μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή ακόμα και όταν το κλιματιστικό δεν την έχει ανάγκη. Με την έξυπνη λειτουργία απόψυξης το κλιματιστικό προχωρά σε απόψυξη μόνο όταν πραγματικά το έχει ανάγκη με αποτέλεσμα την μείωση κατανάλωσης ενέργειας και πιο άνετο περιβάλλον θερμοκρασίας στον εσωτερικό χώρο.

placeholder Λειτουργία Turbo-svg
Λειτουργία TURBO

Το κλιματιστικό λειτουργεί σε υψηλή συχνότητα κατά την εκκίνηση της λειτουργίας TURBO και έτσι επιτυγχάνει πολύ γρήγορη ψύξη ή θέρμανση του χώρου.

placeholder
Λειτουργία AUTORESTART
Σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, απομνημονεύεται από το κλιματιστικό ο τρόπος λειτουργίας πριν γίνει η διακοπή. Με την επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος το κλιματιστικό ξεκινά να λειτουργεί αυτόματα στην ίδια λειτουργία πριν την διακοπή.
placeholder
Λειτουργία ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ
Επιλέξτε αυτή τη λειτουργία για να μειώσετε το επίπεδο υγρασίας του δωματίου.
placeholder
Λειτουργία Κλείδωμα τηλεχειριστηρίου “LOCK”
Κλειδώνοντας τις λειτουργίες του κλιματιστικού μέσω του τηλεχειριστηρίου διασφαλίζετε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά λάθος από τα παιδιά ή από κάποιο κατοικίδιο.
placeholder
Λειτουργία LIGHT/LIGHT OUT

Επιλογή εμφάνισης ή απόκρυψης των φωτεινών ενδείξεων των λειτουργιών επάνω στην εσωτερική μονάδα. 

placeholder
Αυτόματη οριζόντια κίνηση περσίδας
Ρυθμίστε την επιθυμητή θέση φοράς του αέρα (πάνω/κάτω) μέσω του τηλεχειριστηρίου.
placeholder
Αυτόματη κάθετη κίνηση περσίδας
Ρυθμίστε την επιθυμητή θέση φοράς του αέρα (δεξιά/αριστερά) μέσω του τηλεχειριστηρίου.
placeholder
Αυτοδιαγνωστικό σύστημα βλαβών
Ο εντοπισμός βλάβης γίνεται πολύ εύκολα μέσω του αυτοδιαγνωστικού συστήματος μικροϋπολογιστή.
placeholder
Λειτουργία Άνετου Ύπνου “SLEEP”
Ρυθμίστε το κλιματιστικό σας στην λειτουργία SLEEP για συνθήκες άνεσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.
placeholder TIMER
Λειτουργία Χρονοδιακόπτη “TIMER”
Ρυθμίστε μέσω του πλήκτρου TIMER την ώρα που επιθυμείτε να ξεκινήσει ή να σταματήσει τη λειτουργία του αυτόματα το κλιματιστικό.
placeholder PRO_FILTRO
Απομνημόνευση της επιθυμητής θέσης της περσίδας
Στα συμβατικά κλιματιστικά μετά τον τερματισμό λειτουργίας τους δεν μπορεί να γίνει απομνημόνευση της τελευταίας θέσης της περσίδας. Στην επανεκκίνηση του, η θέση της περσίδας προσαρμόζεται βάσει των εργοστασιακών προδιαγραφών. Τα κλιματιστικά που διαθέτουν την έξυπνη απομνημόνευση της θέσης της περσίδας, παρέχουν στο χρήστη τη δυνατότητα να διατηρεί τη θέση που έχει επιλέξει ως ιδανική, κατά την επανεκκίνησή του κλιματιστικού.
placeholder
Ενσύρματο χειριστήριο
Δυνατότητα σύνδεσης με ενσύρματο χειριστήριο
placeholder Λειτουργία Έξυπνης Εκκίνησης (Smooth Start)-svg
Λειτουργία SMOOTH START

Για extra προστασία του πίνακα στο σπίτι, σε περίπτωση που π.χ. υπάρχουν πολλά κλιματιστικά. Όταν ξεκινά την λειτουργία του ένα συμβατικό κλιματιστικό απαιτείται υψηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση. Σε περίπτωση που τα κλιματιστικά είναι πολλά αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον πίνακα του σπιτιού. Με την λειτουργία Soft Start το κλιματιστικό ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την extra προστασία του πίνακα στο σπίτι.

placeholder
ΙΟΝΙΣΤΗΣ
Ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου. (Αντιβακτηριδιακή δράση, κατά της ρύπανσης, κατά των δυσάρεστων οσμών).
placeholder PERSIDAS
Προ Φίλτρο Υψηλής Πυκνότητας
Συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη προσφέροντας φρέσκο αέρα στο χώρο. Για καλύτερη απόδοση και εύκολος καθαρισμό.
placeholder
Φίλτρο Active Carbon
Κατά των δυσάρεστων οσμών
placeholder TRIPLE_ACTION
Φίλτρο Triple Action
Καταπολεμά αποτελεσματικά την μούχλα, τα βακτήρια, τα ακάρεα και τις δυσάρεστες οσμές.
placeholder
Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού Auto Clean
Ο ανεμιστήρας της εσωτερικής μονάδας συνεχίζει να λειτουργεί για λίγα λεπτά μετά τον τερματισμό λειτουργίας της συσκευής προκειμένου να στεγνώσει το στοιχείο.
placeholder
Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού Self Clean
Η λειτουργία Αυτοκαθαρισμού εξασφαλίζει την απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και της υγρασίας από το εσωτερικό στοιχείο. Αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και καταπολεμά μικρόβια και υιούς καθώς επίσης και τις δυσάρεστες οσμές. Καθαρό εσωτερικό στοιχείο σημαίνει υγιής ατμόσφαιρα, καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.
placeholder
Blue Fins

Η ειδική κατασκευή Blue Fins στην εσωτερική και εξωτερική μονάδα, παρέχει επιπλέον αντιδιαβρωτική προστασία στο κλιματιστικό  και παράλληλα αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας ώστε ο αέρας να απελευθερώνεται στο χώρο καθαρός      

placeholder
Λειτουργία i SENSE
Στην κλιματιστική μονάδα υπάρχουν 2 αισθητήρες θερμοκρασίας. Ο ένας βρίσκεται επάνω στην εσωτερική μονάδα και καθορίζει την προεπιλεγμένη θερμοκρασία και ο δεύτερος βρίσκεται επάνω στο τηλεχειριστήριο και προσφέρει τη δυνατότητα της εναλλακτικής ρύθμισης θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία του χώρου διαφέρει αναλόγως του ύψους, έτσι επιλέγοντας την έξυπνη λειτουργία I Feel η θερμοκρασία που έχετε επιλέξει θα διατηρείται με βάσει τη θέση του τηλεχειριστηρίου, δηλαδή τη δική σας θέση και όχι με βάσει τη θερμοκρασία, που επικρατεί επάνω στην εσωτερική μονάδα.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μοντέλο:UTN/UTG-21AP

TOYOTOMI UMI eco 2021

 

 

 

ΜΟΝΤΕΛΟ

 

UTN/UTG-09AP

UTN/UTG-12AP

UTN/UTG-17AP

UTN/UTG-21AP

ΦΟΡΤΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (Pdesign)

 

 

ΦΟΡΤΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΨΥΞΗΣ (Pdesignc)

kW

2,7

3,2

4,6

6,2

ΦΟΡΤΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ (Pdesignh)

kW

2,5

2,7

3,7

4,7

ΦΟΡΤΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΖΩΝΗΣ (Pdesignh)

kW

2,8

2,8

3,6

4,7

ΨΥΚΤΙΚΗ / ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

 

 

ΨΥΞΗ*

ΑΠΟΔΟΣΗ

Btu/h

9212

10918

15695

21154

kW

2,70

3,20

4,60

6,20

ΕΥΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Btu/h min

2047

3071

3412

5459

kW min

0,60

0,90

1,00

1,60

Btu/h max

11601

12624

18084

23543

kW max

3,40

3,70

5,30

6,90

ΘΕΡΜΑΝΣΗ*

ΑΠΟΔΟΣΗ

Btu/h

9554

11601

17742

22178

kW

2,80

3,40

5,20

6,50

ΕΥΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Btu/h min

2047

3071

3412

4436

kW min

0,60

0,90

1,00

1,30

Btu/h max

12624

13989

19278

25000

kW max

3,70

4,10

5,65

7,33

ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΟΧΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

 

 

ΨΥΞΗ (Pdesignc)

SEER        

 

6,6

6,5

6,4

6,8

Ενεργειακή Κλάση Ψύξης

 

A++

A++

A++

A++

ΘΕΡΜΑΝΣΗ (Pdesignh)

SCOP       Μέσης Εποχής

 

4,2

4,1

4,0

4,0

Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Μέσης Εποχής

 

A+

A+

A+

A+

SCOP       Θερμότερης Εποχής

 

5,2

5,1

5,1

5,1

Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμότερης Εποχής

 

A+++

A+++

A+++

A+++

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

 

ΤΑΣΗ/ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ph-V-Hz

1-220~240V-50

1-220~240V-50

1-220~240V-50

1-220~240V-50

ΨΥΞΗ (Pdesignc)

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (QCE)

kWh/a

143

172

251

319

ΘΕΡΜΑΝΣΗ  (Pdesignh)

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (QHE)

kWh/a

833

922

1295

1645

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΘΕΡΜΟΤΕΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (QHE)

kWh/a

754

769

988

1290

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

kW/h

0,00251

0,00198

0,002036

0,00602

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

 

 

ΑΦΥΓΡΑΝΣΗ

L/h

1.40

1.40

1.80

1.80

ΠΑΡΟΧΗ ΑΕΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (Turbo/Hi/Mi/Lo)    

m3/h

550/500/430/290

680/620/490/420

850/800/700/600

1100/950/750/650

ΗΧΗΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (Hi)

dB(A)

55/48/44/36

57/48/45/39

58/52/48/44

61/57/49/42

ΣΤΑΘΜΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ  (Turbo/Hi/Mi/Lo)

dB(A)

40/38/34/23

41/38/35/29

44/42/38/34

47/44/38/35

ΗΧΗΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (Hi)

dB(A)

62

64

63

67

ΣΤΑΘΜΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ  (Hi)

dB(A)

51

52

53

58

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ

 

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π*Υ*Β)

mm

770×251×190

849×289×215

972×300×225

1081×325×248

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ   (Π*Υ*Β)

mm

833×317×266

915×354×279

1035×375×302

1150×406×337

Net/Gross ΒΑΡΟΣ

Kg

8,5 / 10

10,5 / 12,5

  13,5 / 16,0

  16,5 / 19,5

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π*Υ*Β)

mm

732×550×330

732×550×330

732×550×330

873×555×376

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ   (Π*Υ*Β)

mm

789×600×390

789×600×390

791×590×373

948×591×428

Net/Gross ΒΑΡΟΣ

Kg

25 / 27.5

25 / 27.5

26.5 / 29

36,5 / 39,5

ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

 

Μεταλλικό

Μεταλλικό

Μεταλλικό

Μεταλλικό

ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

 

 

ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ

Διάμετρος Υγρού

mm (inch)

6.35 (1/4'')

6.35 (1/4'')

6.35 (1/4'')

6.35 (1/4'')

Διάμετρος Αερίου

mm (inch)

9,53 (3/8'')

9,53 (3/8'')

9,53 (3/8'')

12.7  (1/2'')

Μέγιστο Μήκος

m

15

15

25

25

Μεγ. Υψομετρική Διαφορά

m

10

10

10

10

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ INVERTER

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

Όρια Λειτουργίας oC

Ψύξη

-15 ~ 43

-15 ~ 43

-15 ~ 43

-15 ~ 43

Θέρμανση

- 15 ~ 24

- 15 ~ 24

- 15 ~ 24

- 15 ~ 24

ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ

R32

R32

R32

R32

ΙΟΝΙΣΤΗΣ

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

WI-FI ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΦΙΛΤΡΑ

 

Προ Φίλτρο Υψηλής Πυκνότητας     1 x Triple action (HEPA/Silver Ion/Biology sterillization)                                                 1 x Active Carbon

Προ Φίλτρο Υψηλής Πυκνότητας     1 x Triple action (HEPA/Silver Ion/Biology sterillization)                                                 1 x Active Carbon

Προ Φίλτρο Υψηλής Πυκνότητας     1 x Triple action (HEPA/Silver Ion/Biology sterillization)                                                 1 x Active Carbon

Προ Φίλτρο Υψηλής Πυκνότητας     1 x Triple action (HEPA/Silver Ion/Biology sterillization)                                                 1 x Active Carbon

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ "SP"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "TURBO"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "TIMER"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "ΑΠΟΨΥΞΗΣ"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΒΩΝ

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "AUTORESTART"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "AUTO CLEAN"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "SELF CLEAN"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SMOOTH START

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "ENERGY SAVING"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

"ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ" ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΣΙΔΩΝ  (Πάνω/Κάτω)

 

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

"ΚΑΘΕΤΗ" ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΣΙΔΩΝ  (Δεξιά/Αριστερά)

 

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  "LIGHT"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "SLEEP"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ "BLUE FINS"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "LOCK"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

4 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

7 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ

 

ΌΧΙ

ΌΧΙ

ΌΧΙ

ΌΧΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "QUIET"

 

OXI

OXI

OXI

OXI

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "I-SENSE"

 

OXI

OXI

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "8oC HEATING"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

ΌΧΙ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ HOTEL MENU

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ DOOR CONTROL CARD

 

ΌΧΙ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 

ΚΙΝΑ

ΚΙΝΑ

ΚΙΝΑ

ΚΙΝΑ

Bar Code Εσωτερικής Μονάδας

5205022019114

5205022019138

5205022019152

5205022019176

Bar Code Εξωτερικής Μονάδας

5205022019121

5205022019145

5205022019169

5205022019183

 

 

 

 

 

 

 

Εναρμονισμένα Πρότυπα: ΕΝ14511:2007, EN12102*

 

 

 

 

 

 

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (GWP) 675

 

 

 

 

 

 

Υποστήριξη
placeholder
EΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ
Δείτε
Εμφάνιση
placeholder
Εγχειρίδιο χρήσης
Δείτε το
Λήψη αρχείου
placeholder
Εγχειρίδιο χρήσης WiFi
Δείτε το
Λήψη αρχείου
placeholder
Pdesign
Δείτε το
Λήψη αρχείου
placeholder
Προϊοντικός κατάλογος
Λήψη αρχείου
Γίνετε μέλος της κοινότητας toyotomi

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας

Ακολούθησέ μας

Ακολούθησέ μας στα social media και διάβασε τα νέα του blog μας. Μοιράσου τις εμπειρίες σου μαζί μας.

Top