Ευκαιρίες Καριέρας

Στην Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε. εργαζόμαστε με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία δεν έρχεται μόνο μέσα από καινοτομίες και τεχνολογικές ανακαλύψεις. Είναι κυρίως αποτέλεσμα σκέψης, δημιουργίας και δράσης κατάλληλων ανθρώπων. Δηλαδή ανθρώπων με δεξιότητες, δύναμη, προθυμία και ενθουσιασμό. Εφοδιασμένων με γνώσεις και όρεξη για δουλειά.

Η εμπειρία μας βοήθησε ώστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό και υγειές περιβάλλον εργασίας, αποτελούμενο από ανθρώπους προσανατολισμένους στον ίδιο στόχο, τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα.

Χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης τόσο με το προσωπικό μας, όσο και με προμηθευτές και πελάτες μας, φιλοδοξούμε τα επόμενα χρόνια να επεκτείνουμε την ανοδική μας πορεία, διπλασιάζοντας το μέγεθος της επιχείρησής μας.

Μέσα από της υψηλής ποιότητας οργανωτικές δομές που διέπουν την εταιρία μας, αναζητούμε εκείνους που ταυτίζονται με το παραπάνω προφίλ και τους προσφέρουμε τη δυνατότητα μέσα από διαρκή εκπαίδευση να το εξελίξουν.

Φόρμα Καριέρας

Εάν βρήκες τον εαυτό σου μέσα στις παραπάνω γραμμές, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα και συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα:

Για να ενημερωθείς σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πάτησε εδώ

Search
Close this search box.