Εταιρική Φιλοσοφία Toyotomi

Γνωρίστε μας

Το 1952 κατασκεύασε την πρώτη παγκοσμίως φορητή κουζίνα με καύσιμο κηροζίνης, η οποία υπήρξε και η βάση της ανάπτυξης του κλάδου θέρμανσης με κηροζίνη. Μέσα στα επόμενα 68 χρόνια όχι μόνο ηγήθηκε αυτής της κατηγορίας αλλά αναπτύχθηκε με καινοτόμες εφαρμογές και σε άλλα προϊόντα και ηλεκτρικές συσκευές.

Η δέσμευση και επίτευξη του στόχου για την κατασκευή προϊόντων υψηλής πιστότητας και ποιότητας, ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των κανονισμών σε όλες τις χώρες που συναλλάσσετε παγκοσμίως. Αρχή της εταιρείας είναι: «Αφοσίωση στην ανάπτυξη προϊόντων κορυφαίας ποιότητας», εφαρμόζοντας πάντα την επιχειρηματική της φιλοσοφία, «Μοιραζόμαστε στιγμές χαράς στην καθημερινή ζωή».

Η TOYOTOMI συνεχίζει την έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή προϊόντων με σκοπό την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την άνεση, που είναι σε αρμονία με την οικολογική συνείδηση. Στην Ελλάδα αποκλειστικός αντιπρόσωπος της είναι από το 1987 η εταιρεία Γ.Ε.Δημητρίου ΑΕΕ.

Το γκρουπ που σήμερα απαρτίζει η TOYOTOMI, αποτελείται από 9 εταιρείες: Toyotomi Kiko Co LTD, Toyotomi Heat- Treatment Co LTD, Toyotomi Kasei Co LTD, Toyotomi Recycle Co LTD, Royal Friendship Co LTD, Toyotomi USA Inc., Toyotomi Software Co LTD, Toyoset Co LTD, NUKATA PLANT.

Με το σλόγαν “CONTRIBUTING TO SOCIETY THROUGH THE WARMTH OF TOYOTOMI”, η ιαπωνική εταιρεία TOYOTOMI έχει συνδέσει ήδη από το 1949 το όνομά της με την αξιοπιστία και την ποιότητα στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων υψηλής απόδοσης, αλλά και τη δημιουργία ενός απόλυτα φιλικού περιβάλλοντος για τους καταναλωτές.

Search
Close this search box.

Toyotomi

Υποστήριξη