Καθαριστές Αέρα

Καθαρός αέρας. Υγιής ζωή. Αναπνεύστε ελεύθερα, ζήστε απολαυστικά."

Με την Toyotomi έχεις τον απόλυτο έλεγχο του κλίματος του σπιτιού σου!

Δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία σας παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις για την καθαριότητα του αέρα που αναπνέετε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο καθαρός αέρας είναι θεμελιώδους σημασίας για την υγεία μας και έχουμε αφιερώσει τον εαυτό μας στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων για να διασφαλίσουμε ότι αναπνέετε καθαρό αέρα σε κάθε σας χώρο. Οι Καθαριστές Αέρα που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αφαιρέσουν αποτελεσματικά τις αλλεργίες, τα βακτήρια, τα ιούς, τα μικρόβια και άλλους ρύπους από τον αέρα που αναπνέετε. Επιπλέον, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από μοντέλα καθαριστών αέρα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χώρου, από τα σπίτια και τα γραφεία έως τα επαγγελματικά περιβάλλοντα. 

Με τη χρήση των Καθαριστών Αέρα μας, μπορείτε να απολαύσετε καθαρότερο αέρα και να μειώσετε τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων, αναπνευστικών προβλημάτων και ασθενειών που σχετίζονται με την κακή ποιότητα του αέρα. Επιπλέον, οι Καθαριστές Αέρα μας συμβάλλουν στη δημιουργία ενός φρέσκου και ευχάριστου περιβάλλοντος, που ενισχύει την αίσθηση ευεξίας και βελτιώνει την ποιότητα ζωής σας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε είναι κρίσιμη για την υγεία μας και γι’ αυτόν τον λόγο παρέχουμε μόνο τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες μας. Όλοι οι Καθαριστές Αέρα μας υπόκεινται σε αυστηρούς έλεγχους ποιότητας και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης και ασφάλειας.

AC20(A)

Είναι σχεδιασμένος για να βελτιώνει την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους, με τη λειτουργίας αποστείρωσης μέσω των Φίλτρων HEPA Κατηγορίας 13, του Φίλτρου Active Carbon, της λάμπας UV και του Ιονιστή. Εξουδετερώνει ιούς, βακτήρια και μύκητες καθώς και τα αιωρούμενα σωματίδια όπως σκόνη, καπνό, γύρη, τρίχωμα κατοικίδιων.

Για κάθε Συσκευή Οικιακού Κλιματισμού
10 Χρόνια Εγγύηση

Βρες την εγγύηση της συσκευής σου εδώ

Υπολογισμός BTU

Ο αριθμητής των BTU μπορεί να υπολογίσει το ποσό των BTU που θα χρειαστείτε για να θερμάνετε ή να ψύξετε το σπίτι σας, ανάλογα με το μέγεθος και τη θερμοκρασία που θέλετε για το σπίτι σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ως ειδικοί στον κλιματισμό είμαστε εδώ για να σας λύσουμε κάθε πιθανή απορία.

Προϊοντικός
Κατάλογος
Οικιακού
Κλιματισμού

format: pdf 2,0 MB

Search
Close this search box.

Toyotomi

Υποστήριξη