Αντικαταστήστε Το Παλιό Σας Κλιματιστικό Με Ένα Κλιματιστικό Inverter Νέας Γενιάς.

Ποια είναι τα οφέλη μέσα από
μια τέτοια αλλαγή;

Απόσβεση αγοράς κλιματιστικού νέας γενιάς
σε λιγότερο από 3 χρόνια

Ανακαλύψτε Τις

0

Λειτουργίες Εξοικονόμησης Ενεργείας
Που Σας Προσφέρουν Τα Κλιματιστικά Toyotomi!

AI Τεχνητή Νοημοσύνη

Όταν το κλιματιστικό διαθέτει Τεχνητή Νοημοσύνη, «καταλαβαίνει» πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε! Μπορεί και προσαρμόζει τη λειτουργία του, όχι μόνο σύμφωνα με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο περιβάλλον, αλλά και σύμφωνα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και συνήθειες. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει υψηλές αποδόσεις με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας έως και 176kW τον χρόνο, σε σχέση με ένα Inverter κλιματιστικό χωρίς Τεχνητή Νοημοσύνη. Παράλληλα μειώνονται και οι εκπομπές άνθρακα κατά 48 κιλά ετησίως. Τόσο έξυπνο!

All DC Inverter

Επειδή τα θέλετε όλα από το κλιματιστικό σας, θέλετε τεχνολογία ALL DC INVERTER. Για πιο αποτελεσματικό λειτουργικό έλεγχο, για καλύτερες αποδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και γιατί χρειάζεστε ταχύτερη απόκριση στην επίτευξη των ζητούμενων Set-Points. Θέλετε και να απολαμβάνετε ομοιόμορφη κατανομή & διάχυση του αέρα; Kι αυτό γίνεται, χάρη στον ελεγχόμενο inverter εσωτερικό ανεμιστήρα που διαθέτει. Κι έχετε και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, όχι μόνο στην εσωτερική, αλλά και στην εξωτερική μονάδα.

Λειτουργία Ελεγχόμενου Περιορισμού Απόδοσης "Ρ"

Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, το κλιματιστικό σας μειώνει έξυπνα την απόδοσή του, ταυτόχρονα με την κατανάλωσή του κατά 25% ή και 50%, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει αφενός οποιαδήποτε πιθανή αστάθεια στην παροχή ρεύματος, αλλά και να εξοικονομεί τη μέγιστη ενέργεια προς όφελός σας!

Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32

Η TOYOTOMI πιστή στην οδηγία ECO Design για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, χρησιμοποιεί το μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό R32 σε όλες τις σειρές οικιακού κλιματισμού. Είναι απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, ανακυκλώνεται εύκολα και επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Λειτουργια Energy Saving / εξοικονόμησης Ενεργειας

Το κλιματιστικό έχει τη δύναμη να προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία του, βάσει εργοστασιακής ρύθμισης, με γνώμονα τη δημιουργία του ιδανικού επίπεδου θερμοκρασίας σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Έτσι έχετε κι εσείς τη δύναμη να απολαμβάνετε το ζεστό σας σπίτι χωρίς να σπαταλάτε μεγάλη ενέργεια.

Λειτουργία Door Card Control

Πόρτα άνοιξε… κλιματιστικό κλείσε. Δεν είναι μαγικό, είναι κλιματιστικό! Απλά έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με παγίδα πόρτας ή παραθύρου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η λειτουργία του κλιματιστικού σταματά αυτόματα όταν ανοίγετε το παράθυρο ή την πόρτα για να φύγετε από το σπίτι. Έτσι το κλιματιστικό δεν λειτουργεί άσκοπα και εσείς εξοικονομείτε ενέργεια. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδανική και για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Λειτουργία 8°C στην θέρμανση

Θέλετε να λείψετε από το σπίτι σας μέσα στον χειμώνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν θέλετε να γυρίσετε και να βρείτε ένα σπίτι παγωμένο; Με το κλιματιστικό νέας γενιάς κι αυτό γίνεται, χάρη στη λειτουργία 8oC στη θέρμανση, που διασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και σταθερή τη θερμοκρασία στους 8oC μέσα στο δωμάτιο, ώστε να μην παγώνει. Το σημαντικό εδώ είναι να γνωρίζετε ότι όταν το δωμάτιο έχει πολύ χαμηλή θερμοκρασία, το κλιματιστικό απαιτείται να λειτουργήσει και τελικά να καταναλώσει περισσότερη ενέργεια, προκειμένου να επιτευχθεί το ζητούμενο σημείο θέρμανσης που κυμαίνεται μεταξύ 19-20oC.

Λειτουργία Hotel Menu

Με το ειδικό προαιρετικό χειριστήριο, όλα είναι στο χέρι σας. Το βασικό πλεονέκτημα που βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας είναι το περιορισμένο εύρος θερμοκρασιών όπου δεν εξαναγκάζει το κλιματιστικό σε υπερπροσπάθεια για απόδοση προκειμένου να πετύχει τα επιθυμητά επίπεδα θερμοκρασίας και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται τόσο η άνεση στο χώρο όσο και εξοικονόμηση ενέργειας. Πρόκειται για μια λειτουργία ιδανική για κάθε σπίτι, αλλά και απολύτως απαραίτητη για ξενοδοχειακές λύσεις.

Λειτουργία i sence

Γνωρίζατε ότι η θερμοκρασία του χώρου διαφέρει αναλόγως του ύψους του δωματίου; Η θερμοκρασία κοντά στο ταβάνι, όπου είναι τοποθετημένη η εσωτερική μονάδα, είναι πιο χαμηλή έως και 3oC. Ένα κλιματιστικό με 2 αισθητήρες θερμοκρασίας κάνει τη διαφορά! Γιατί ο ένας αισθητήρας βρίσκεται επάνω στην εσωτερική μονάδα και ο δεύτερος βρίσκεται επάνω στο τηλεχειριστήριο. Έτσι, επιλέγοντας την έξυπνη λειτουργία i SENSE, η θερμοκρασία που έχετε προεπιλέξει θα διατηρείται με βάση τη θέση του τηλεχειριστηρίου, δηλαδή τη δική σας θέση και όχι με βάση τη θερμοκρασία που επικρατεί επάνω στην εσωτερική μονάδα όπου το κρύο είναι μεγαλύτερο. Έτσι ξέρετε ότι το κλιματιστικό σας λειτουργεί στα σωστά επίπεδα θερμοκρασίας με χαμηλότερη κατανάλωση.

SMART DRY - Ανεξάρτητη Έξυπνη Λειτουργιά Αφύγρανσης

Όπως είναι γνωστό, η υγρασία αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη θερμοκρασία του σώματος, αφού αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τη θερμοκρασία σε διαφορετικά επίπεδα υγρασίας. Αν για παράδειγμα η θερμοκρασία του χώρου είναι στους 19oC και το επίπεδο υγρασίας είναι υψηλό στο 65%, αισθάνεστε αμέσως κρύο. Όταν όμως η θερμοκρασία είναι στους 19oC αλλά το επίπεδο υγρασίας είναι 40%, τότε αισθάνεστε ζεστασιά και θαλπωρή. Ο παραδοσιακός τρόπος αφύγρανσης μέσω του κλιματιστικού ξηραίνει τον χώρο και μπορεί, μετά από κάποια ώρα χρήσης, να σας δημιουργήσει ένα αίσθημα δυσφορίας. Με τη νέα ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης που διαθέτει το νέας γενιάς κλιματιστικό, ρυθμίζετε εσείς το σωστό επίπεδο υγρασίας, απολαμβάνοντας αέρα χωρίς ξηρότητα, έτσι ώστε να διασφαλίζετε ένα υγιεινό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα μειώνετε την κατανάλωση και εξοικονομείτε ενέργεια.

Toyotomi

Υποστήριξη